top of page

Slachtofferzaken

Advocaat Soekhai is zeer bedreven op het gebied van slachtofferzaken. Zij heeft slachtoffers en nabestaanden bijgestaan in veel spraakmakende zaken op het gebied van ernstige gewelds- en zedenmisdrijven.


Mede dankzij haar gespecialiseerde letselschade-achtergrond kan advocaat Soekhai voor slachtoffers en nabestaanden een onderbouwde vordering opstellen.


Advocaat Soekhai kan ook door haar expertise op het gebied van het strafrecht het slachtoffer en de nabestaande integraal adviseren. Zij weet aan welke eisen een vordering moet voldoen en kan inspelen op de verweren van de verdachte.


Veel advocaten hebben geen verstand van het letselschaderecht en profileren zich als slachtofferadvocaat. Dit terwijl, er voor het opstellen van een vordering benadeelde partij kennis van het letselschaderecht een belangrijke rol speelt. 


Advocaat Soekhai is dan ook een serieuze tegenstander in de rechtszaal en kan dan ook met gemak een debat voeren in de rechtszaal op het gebied van het letselschaderecht.


Bij advocaat Soekhai kunt u advies inwinnen voor het doen van een aangifte. Naast het opstellen van een schadeclaim ondersteunt advocaat Soekhai u ook bij het opstellen van een slachtofferverklaring.


Wenst u een gespecialiseerde advocaat op kosteloze basis? Neem dan zo snel mogelijk contact op met advocaat Soekhai.

Neem contact op

Bedankt voor uw inzending, er wordt spoedig contact met u opgenomen.

bottom of page